Albin Steiner

Topplista: De 10 bästa takboxarna 2024

Topplista: De 10 bästa takboxarna 2024
Att välja rätt takbox kan göra stor skillnad för din resa. Här är de 10 bästa takboxarna för 2024, som kombinerar kapacitet, design och funktionalitet: 

1. Thule Motion 3 XL
Denna populära takbox rymmer 500 liter och erbjuder enkel montering via PowerClick-systemet. Perfekt för familjer som behöver extra plats under långa resor.

2. Packline NX Premium
Med sin slimmade profil och 430 liters förvaringsutrymme är Packline NX Premium ett elegant och robust val för både vardag och längre äventyr.

3. Thule Motion 3 XXL
För dig som behöver mycket utrymme är detta ett utmärkt val med sina 600 liter. Trots sin storlek är den enkel att hantera tack vare ett praktiskt låssystem och aerodynamisk design.

4. Packline NX Premium XL
Utformad för att minimera vindmotstånd och bränsleförbrukning, erbjuder denna modell 440 liter, vilket gör den perfekt för längre resor eller skidutflykter.

5. Calix Nordic Loader Premium 430 liter
Calix Nordic Loader kombinerar hållbarhet och stil. Denna rymliga modell är lika bra för dagliga behov som för längre resor med mycket packning.

6. Calix M22
Den kompakta Calix M22 erbjuder 390 liter och är ett perfekt val för mindre bilar. Trots sin storlek ger den gott om utrymme och är lätt att montera.

7. Packline NX Summit
Med sin tåliga design och 450 liters kapacitet passar den för både små och stora bilar och klarar tuffa väderförhållanden utan problem.

8. Thule Force XT Alpine
Den smala och mångsidiga takboxen, med 420 liter utrymme, idealisk för att transportera sportutrustning och vardagsföremål.

9. Thule Motion 3 XL Low
Den låga profilen och 400 liters kapacitet gör denna box till ett utmärkt val för dig som söker extra förvaring utan att påverka bilens stabilitet.

10. Packline NX Traveller 
 Med 560 liters kapacitet är Packline NX Traveller perfekt för långa campingresor där mycket packning behövs.

Dessa takboxar kombinerar funktionalitet och stil, oavsett om du planerar en kort utflykt eller en långresa.